Sunday 29 April 2012

Karakterler: Tyrion Lannister

Tyrion Lannister Game of Thrones büyük bir karakterdir. O döküm üyesi Peter Dinklage ve débuts de ilk sezonunun ilk oynadığı tarafından oynanır. Tyrion Lannister, Lord Tywin Lannister en küçük oğludur ve bir cüce o yüzleri önyargının üstesinden gelmek için onun zeka ve akıl kullanır. O sahte kepek Stark teşebbüs öldürülmesinden suçladı ve esir almış. Onun hapis rağmen savaş tarafından özgürlüğüne bir deneme olarak kazanan sonra onun serbest beş kralların Savaşı tetikler. Tyrion ailesi yeniden katılır ve yeni taç yeğeni Joffrey Baratheon Kral el hareket yapılır.


"Kardeşim onun kılıcı vardır, ve ben fikrimi..."
Tyrion Lannister


Tyrion Lannister, Lord Tywin Lannister en küçük oğlu ve kardeşi Jaime ve Cersei Lannister olduğunu. Babası Lord Casterly kaya ve ev Lannister başkanı olduğunu. Annesi Joanna Lannister öldü. O onu zulüm ve sorunları neden bir cüce olduğunu. Bu onun akıl, toplumsal ayakta ve ailesinin servet ve güç ile hafifletilmiş.

Tyrion Lannister çok gençti, o yolda, görünüşte bir teşebbüs tecavüz kurbanı Tysha adında bir wheelwright'ın kızı araya geldi. Kardeşi Jaime koştu saldırganların iken Tyrion Tysha çile kurtarmak yardımcı oldu ve aşık oldular. Onları evlenmek wiling dolaşıp bir septon buldular ve kadar Lord Tywin neler olduğunu kısaca, onlar karı koca, yaşadı. Jaime o kardeşi mutlu etmek olayı organize ve Tysha aslında bir fahişe olduğunu itiraf etti. Bir ders olarak, Tywin, onun için her insan bir gümüş sikke ile ödeme-e doğru seyretmek, Tyrion zorlamadan ise Tysha seks onun Muhafızlar vardı. Sonunda, böylece birçok Gümüş zemin üzerine elini dışında çalışmakta olan paralar vardı.[1]

O babasıyla almaz ve bu amaçla çok zaman onu önlemek için King's Landing in Mahkemesi harcıyor. Tyrion ile de Jaime alır ama Cersei ile serin bir ilişkisi vardır. O fahişe ve içki için bir sevgi vardır, ama ayrıca zeki, kurnaz ve öğrendim.

No comments:

Post a Comment