Saturday 28 April 2012

Karakterler: Arya Stark

Arya Stark Game of Thrones büyük bir karakterdir. O cast member Maisie Williams ve débuts de ilk sezonunun ilk oynadığı tarafından oynanır. Arya kim onu ailesinden ayrılmış bir ev Stark kızıdır. O şiddetle bağımsızdır ve genellikle bir çocuk için yanlış. O iğne, onun üvey kardeşi Jon Snow, bir armağan adlı bir kılıç ateş ve swordfighting Braavosi tarzında eğitim vermiştir. O Nymeria Mandark benimsemiş ama beri ayrılmıştır.




Arya Stark, küçük kızı Eddard ve Catelyn olduğunu. She's Robb, Sansa, kepek ve Rickon kardeşi ve Jon Snow üvey. Babası Eddard, Head of House Stark, Kuzey Kuzey, Lord of Winterfell ve Lord paramount müdür olduğunu. O Winterfell yılında ailesiyle birlikte yaşıyor.
Arya, o bir hanımefendi olmak gerekir ve o kendi kaderini taklit duygu etkisi ve gücü, için evlenmek fikri reddeder. O hayran ile Harp ve takipçiliği Bayanlar tarafından sıkılmış. O onu kardeş Sansa ile kavgacı bir ilişki vardır. O yarı kardeşi yakın bir serseri, bir şey de Jon's.

Arya nasıl ne zaman o kepek, Jon ve Okçuluk avlu pratik Robb duyar Septa Mordane, ama lastik ders dikmek için öğretilir. O bir yay kapmak ve ona göre gerek kepek canını sıkıyor.[1]

Kral Robert's ziyaret için Winterfell, Arya maiyeti varış görmek için acele. O nihayet avluda alma hattı katıldığında diye azarladı. O annesinin sabır donması ve kardeşi, o akşam Bayramı Sansa alay sınar. Robert adları Arya'nın babasının elini kral olarak Eddard Stark ve Eddard mahkeme yaşamaya kralın açılış için onun kızı ile onu almaya karar verir.[2] Arya bırakarak bir hayvan Mandark alır önce birkaç yavrularını biri kalenin dışında onu kardeşleri tarafından bulundu ve onu Nymeria, bir büyük savaşçı-kraliçesi sonra Essos adları. O da Jon bir hediye olarak bir kılıç alır. O iğne adlandırır.[

No comments:

Post a Comment