Wednesday 25 April 2012

Karakterler: Catelyn Stark

Catelyn Stark, kızlık soyadı Tully, Game of Thrones önemli bir karakter olduğunu. O cast member Michelle Fairley ve débuts de ilk sezonunun ilk oynadığı tarafından oynanır. O şovuyla pilot Jennifer Ehle tarafından oynandı ama rol değişiklik. Catelyn House Tully ve içine ev Stark evli değil. O fedakar bir anne ve çocukları şiddetle koruyucu. Kocası Eddard Stark Kuzey Lord paramount's. O elini Robert Baratheon Kral olur ve Güney sermaye gitti. Oğlunun kepek bir suikast girişiminden sonra o Evi Lannister dahil onu uyarmak için Eddard izler. Onun dönüş yolculuğunda Tyrion Lannister şans ve onu gözaltına alır. Bu evler arasında daha fazla çatışma pornografiyi ve Cersei Lannister Robert beklenmeyen ölümü sonrasında Kraliçe regent olduğunda Eddard ihanet için tutuklandı. Catelyn ne zaman o içinde bir deneme suçsuzluğunu kanıtlıyor Tyrion serbest bırakmak için mücadele tarafından zorlanır. Onun oğlu olan Eddard'ın özgürlüğü için mücadele Stark afiş topladı Robb Stark katıldı. Eddard Kral Joffrey Baratheon uyarınca yürütülür ve Catelyn, onlar onu intikamını Robb vaat ediyor.

Catelyn House Tully büyük kızı ve Lord ev sahibesi Tully çocuğu doğdu. O bir kardeşi, Edmure ve bir kız kardeşi, Lysa vardır. Petyr Baelish Tullts ile kışkırtıldı ve onunla Catelyn büyüdü. İle nişanlamışlardır o Brandon Stark, Winterfell evlenmek, ama o deli Kral, Aerys II Prens Rhaegar Brandon'ın kız kardeşi Lyanna kaçırılan sonra Targaryen tarafından vahşice öldürüldü. Catelyn yerine Brandon'ın kardeşi Eddard ile evlendi.
Catelyn ve Eddard beş çocuğu var: Robb, Sansa, Arya, kepek ve Rickon. O Eddard ile mutsuz piç oğlu Jon Snow yaşayan Winterfell, onun kocası arasındaki sürtünme tek kaynak olarak ailesiyle birlikte.

Catelyn, bazı bağımsız siyasi etkisi vardır. 'Littlefinger' bilinen babasının, Petyr Baelish, eski bir koğuş, sikke, diğeri onun en yakın danışmanlarının kralın açılış yılında kralın yöneticisidir.


No comments:

Post a Comment