Thursday 26 April 2012

Karakterler: Jon Snow

Jon Snow Game of Thrones büyük bir karakterdir. O cast member Kit Harington ve débuts de ilk sezonunun ilk oynadığı tarafından oynanır. Jon Snow late Lord Eddard Stark, Winterfell piç oğlu olduğunu. Jon gece seyretmek de bir temsilcisi olduğunu. Duvara hizmet şimdi, Jon kabul onun doğum koşulları küçük önemi olduğu bir yer buldu. Jon hayalet adlı bir hayvan Mandark vardır. O Longclaw, Jeor Mormont bir hediye kılıcı odaklanmalıdır.

Jon Lord Eddard Stark, Winterfell piç oğlu olduğunu. Annesinin kimliği çok spekülasyon kaynağıdır. Eddard bir kez kralı Robert Baratheon Jon'ın annesi bir hizmet veren kız Wylla adlı, ancak herhangi bir daha fazla ayrıntı reddetti söyledi. Jon kendisi, annesi hiçbir bilgiye sahiptir. Jon's varlığı, Winterfell, Eddard ve eşi Catelyn arasındaki sürtünme kaynağıdır. Jon de yarı-kardeşlerinin ile özellikle Robb ve Arya var.

1. Sezon


Jon babası, Robb, kepek ve Theon kaçak gece Warning kayıtlarına için Greyjoy eşlik ediyor. Sırt-e doğru Winterfell yolda bir ölü Mandark ve altı yeni doğan yavruların buldukları. Jon, çöp, bir albino bücür kendi, onu hayalet adlandırma olarak benimser. Sakinlikle üvey tarafından tedavi, Jon amcasının Benjen gece Watch katılmayı kabul etmeye karar verir. Önce o yola, kepek, kim yaralı bir düşüş için Elveda diyor. O özellikle onun için ona danışmanlık yapmıştı iğne adlı bir kılıç Arya verir "onları sivri ucu ile sopa için." Onların ayrılık, Jon karşılamak bir dahaki annesi hakkında gerçeği söylemek Eddard zamanlip. Jon seyahat Benjen ve Tyrion Lannister, kim önce o ölür duvar görmek arzusu dile getirdi.

Kale siyah Jon's beklentileri gece seyretmek şaşırmış. Asil savaşçı, bölge wildlings ve beyaz Walkers savunmak için yemin Kardeşliği yerine o seyretmek farkedeceği bir damping zemin suçlular ve wastrels içindir. O Ser Alliser Thorne, yeni askerler eğitim sorumlu, Master-at-Arms düşmanlık kazanır. O adam onun yemin ile uzun yıllar boyunca Winterfell'ın Master-at-Arms öğrendim becerileri mücadele onun üstün humiliates. Benjen Jon ile yaptığı ilk izlemek anlamına gelir ve onu söyler diye gidiyor Kuzey duvarın arasında. Jon ona eşlik istekli ama o eğitimini tamamlamak Benjen ısrar ediyor. Tyrion, Jon görmek hayır askerler iyidir ama onları daha daha fazla avantaj tanınan yardımcı olur. Grenn Pypar kabul ve bazı yeni kardeşleri tren Jon sunmaktadır. Befriends Samwell Tarly da o kale siyah geldi ve onu Thorne zulüm korumanıza yardımcı olur. Thorne, öfkeyle ve Sam kolay olacak ona yardımcı olmaz, onu önümüzdeki kış aylarında öldürdü alma riski olacaktır Jon söyler.
Eğitimini tamamladıktan sonra Jon gece saat müzeye ve onun yemin yemin ediyor. O rangers, yerine sendika görünüşte Ser Alliser Thorne ile onun devam eden kan davası nedeniyle atanır. Sam Lord Komutan Jeor Mormont için kendi kişisel kamarot olarak Jon istedi ve ona komut için damat çekiyor. Jon, onun amcası Benjen'ın ATI duvara riderless döndüğünde ilgilidir. Daha sonra hayalet iki rangers, Benjen, Othor ve Ser Jafer çiçekler atanmış Cesetlerin bulur. Eddard'ın hapis King's Landing, Thorne öğrenme, hain'ın piç, bıçakla çizmek Jon neden olma konusunda Jon sataşmalarına. O üç aylık dönemler için kısıtlanır. Daha sonra Othor'ın cesedi bir wight olur ve Komutan Mormont saldırır. Jon Mormont'ın yaşamı için onun önceki misdemeanour pardon kazanç wight, burning tarafından kaydeder. Mormont da onun Valyrian çelik Kılıç, Longclaw Jon verir. Watch Lannisters karşı yürüyüşleri, ancak Maester Aemon onu o zaman deli Kral ve oğlu ve torunları yeğeni Robert Baratheon'ın isyancılar yetişme o benzer şekilde, test edildi dikkat ile muaftır seçti söyler Robb'ın ordusuna katılmak için terk Jon ponders.

Haber Eddard'ın yürütme kale siyah ulaşır. Jon hemen bırakır, Robb katılmak ve intikam aramak için babasının ölüm anlamına gelir. Samwell, Pypar ve Grenn onu kesmek ve kalmak için onu ikna. Mormont, Jon beyaz yürüyüşe karşı kendi savaş yüzyılla kralın açılış oyunu daha önemli olduğunu söyler. O, Jon seyretmek dışında duvara gücü, Benjen ve tehdit hakkındaki gerçekleri öğrenin yürüyen söyler. Onlar koymak olarak Jon asker eşlik ediyor.

No comments:

Post a Comment